• customers
  • customers
  • customers
  • customers

Napa Milih Kita

Kualitas

Kita duwe IATF16949: 2016, kualitas sing bisa dipercaya.

Teknologi

Kita ahli kanggo nawakake produk teknis sing nuntut teknis adhedhasar insinyur berpengalaman.

Kontrol Kualitas

Kita nganakake pamriksa 100%.

Layanan

Manager sales darmabakti kanthi pengalaman ekspor luwih saka 20 taun.

  • Karet

    Karet

  • Silicone

    Silicone

  • Ngatur

    Ngatur

Babagan awake dhewe

Ningbo Rubercenter Karet Produk Co, Ltd dununge ana ing Kota Cixi, Ningbo, China. Yen seneng transportasi sing trep karo Highway, Airport lan G-Train kanggo ngunjungi. Pelabuhan Ningbo lan Shanghai kanggo ngekspor. Jinis perusahaan yaiku: Produk sing Bisa dipercaya, Produk Nilai-Nilai, Layanan Ditambahake Nilai, Solusi Inovasi. Kita duwe sekitar 20 taun pengalaman produk karet. Produk utama kalebu O-ring, Gasket, Rod Karet, selang karet lan macem-macem produk liyane sing digawe saka Karet. Kang digunakake ing Sanitary lan dadi panas, Agriculture, Appliance, Automotive, Medical lan Daily.
Maca liyane

Produk Unggulan

Kabar paling anyar