Karet

Karet minangka bahan sing cepet banget lan kuwat ngrampungake ubah bentuk kasebut ing sangisore ubah gedhe lan bisa diowahi (vulkanisasi).

Karet sing wis diowahi ora larut ing pelarut sing dicelup kayata benzene, metil-etanone, campuran etanol-toluena.

Yen karet getah diowahi kaping pindho saka dawane asli ing suhu kamar (18 ~ 29â "and) lan tetep sedhela. Banjur, ngilangi kekuwatan eksternal, bisa pulih kurang saka 1,5 kaping tinimbang dawa asli sajrone menit, bahan kanthi karakteristik ing ndhuwur diarani karet.
View as  
 
 12345...7 
Cixi Rubercenter Trade Co, Ltd.is sing paling akeh supplier lan pabrikan paling apik ing China ing produksi kata kunci. Pabrik kita nyedhiyakake pelanggan kanthi tembung kunci khusus sing bermutu tinggi.