Katerangan karet

Grommet karet bisa ditrapake kanggo bolongan panel segel, kanggo jaron mason, lan peralatan listrik.

Grommet karet kita nindakake toleransi tliti RMA A2 lan bisa digawe kanggo macem-macem industri lan panggunaan. Bisa dadi ikatan karo bagean logam utawa potongan liyane kanggo pengukuhan utawa tujuan fungsional utawa kosmetik liyane.


kita duwe kemampuan kanggo nawakake grommet karet lan bushings meh kabeh wujud, ukuran lan spesifikasi materi.
View as  
 
 12345...7 
Cixi Rubercenter Trade Co, Ltd.is sing paling akeh supplier lan pabrikan paling apik ing China ing produksi kata kunci. Pabrik kita nyedhiyakake pelanggan kanthi tembung kunci khusus sing bermutu tinggi.