Washer Karet

Mesin cuci karet minangka dering saka karet sing digunakake ing piranti mekanik. Iki digunakake kanggo nyegah getar nyebar saka siji bagean menyang sisih liya, lan nyuda tingkat gangguan.

Panggunaan khas yaiku nambahi bagean komputer, kaya penggemar lan drive hard disk. Kanthi nyuda motor saka kasus komputer ngalangi efek kamar resonan.

Ing ngisor iki yaiku babagan Getah Washer sing gegandhengan, muga-muga sampeyan bisa luwih ngerteni luwih dhisik babagan Rubber Washer.

View as  
 
Cixi Rubercenter Trade Co, Ltd.is sing paling akeh supplier lan pabrikan paling apik ing China ing produksi kata kunci. Pabrik kita nyedhiyakake pelanggan kanthi tembung kunci khusus sing bermutu tinggi.