Gelombang lonceng

Nalika obah bagean mekanik ngadhepi masalah bledug lan asor, lonceng getah (uga dikenal minangka sendi ekspansi) digunakake kanggo nyegah.

Sisih konsonan ngidini bunder karet kanggo nggedhekake lan kontrak nalika tetep segel permanen.

Ing ngisor iki yaiku gegayutan Getah Bellows, aku kepengin mbantu luwih ngerti babagan Getah Bellows.
View as  
 
Cixi Rubercenter Trade Co, Ltd.is sing paling akeh supplier lan pabrikan paling apik ing China ing produksi kata kunci. Pabrik kita nyedhiyakake pelanggan kanthi tembung kunci khusus sing bermutu tinggi.