Pad karet

Kluber ruangan digunakake ing macem-macem aplikasi kanggo macem-macem tujuan. Dadi pad mouse utawa pad cap utawa land landing pad utawa pad busa.

Karet ing crumb dadi ngisor karet kanggo menehi dhukungan pad lan sekaligus nambah panyerepan kejut saka pad.

Bantalan ukuran cilik digunakake ing aplikasi kanthi tugas ringan nalika bantalan karet ukuran amba digunakake ing macem-macem aplikasi tugas berat.
View as  
 
Cixi Rubercenter Trade Co, Ltd.is sing paling akeh supplier lan pabrikan paling apik ing China ing produksi kata kunci. Pabrik kita nyedhiyakake pelanggan kanthi tembung kunci khusus sing bermutu tinggi.