Segel karet

Segel karet minangka piranti sing digunakake kanggo nyegah bocor minyak pelumas ing peralatan mekanik kanthi nutup spasi ing antarane komponen obah lan piranti nulis. Segel karet uga digunakake ing bantalan presisi kanggo njaga pelumas ing bantalan lan nyegah kelembapan korosif ora mlebu. Segel karet uga dikenal minangka segel minyak karet, gasket minyak utawa segel minyak.

Segara karet kasedhiya macem-macem ukuran gumantung karo kapasitas peralatan. Segel iki cocog karo macem-macem katup, pipa lan openings liyane yen bocor minyak pelumas kudu dicegah.


IngSegel karetdigunakake kanggo nindakake loro peran penting, yaiku.e., kanggo nahan lenga lan mbantu pelumas bagean obah mesin kanthi njamin ora ana bocor pelumas. Segel karet uga mesthekake yen rereged sing mbebayani aja nganti bocor ing macem-macem bagean peralatan kasebut.

View as  
 
Cixi Rubercenter Trade Co, Ltd.is sing paling akeh supplier lan pabrikan paling apik ing China ing produksi kata kunci. Pabrik kita nyedhiyakake pelanggan kanthi tembung kunci khusus sing bermutu tinggi.