Silicone

Gosip silikon digunakake ing industri, lan ana macem-macem formulasi. Gosip silikon asring dadi siji utawa rong polimer, lan bisa ngemot pangisi kanggo ningkatake properti utawa nyuda biaya. Karet silikon umume ora reaktif, stabil, lan tahan kanggo lingkungan ekstrim lan suhu saka -55â "ƒ nganti 300" nalika isih njaga sifat sing migunani.

Ningbo Rubercenter Karet Produk Co, Ltd dununge ana ing Kota Cixi, Ningbo, China. Yen seneng transportasi sing trep karo Highway, Airport lan G-Train kanggo ngunjungi. Pelabuhan Ningbo lan Shanghai kanggo ngekspor. Jinis perusahaan yaiku: Rubber Silikon sing Bisa dipercaya, Quality-Nilai Silicone e, Layanan Ditambah Nilai, Solusi Inovasi.

Ing ngisor iki yaiku babagan getah silikon sing ana hubungane, aku ngarep-arep bisa luwih ngerti babagan tukang silikon.
View as  
 
Cixi Rubercenter Trade Co, Ltd.is sing paling akeh supplier lan pabrikan paling apik ing China ing produksi kata kunci. Pabrik kita nyedhiyakake pelanggan kanthi tembung kunci khusus sing bermutu tinggi.