Sarung tangan silikon

Sarung tangan oven silikon tahan 232â "ƒ, sing ndadekake awake luwih aman tinimbang sarung tangan kain biasa. Sarung tangan silikon pancen anti banyu, nyedhiyakake perlindungan banget saka kukus lan panas.

Ningbo Rubercenter Karet Produk Co, Ltd dununge ana ing Kota Cixi, Ningbo, China. Yen seneng transportasi sing trep karo Highway, Airport lan G-Train kanggo ngunjungi. Pelabuhan Ningbo lan Shanghai kanggo ngekspor. Jinis perusahaan yaiku: Sarung tangan oven silicone Quality, Nilai-Nilai, Layanan Ditambahake Nilai, Solusi Inovasi.

Ing ngisor iki yaiku gegayutan karo sarung tangan oven Silicone, muga-muga sampeyan bisa luwih ngerti babagan sarung tangan oven Silicone.
View as  
 
Cixi Rubercenter Trade Co, Ltd.is sing paling akeh supplier lan pabrikan paling apik ing China ing produksi kata kunci. Pabrik kita nyedhiyakake pelanggan kanthi tembung kunci khusus sing bermutu tinggi.