Babagan awake dhewe

Ningbo Rubercenter Karet Produk Co, Ltd dununge ana ing Kota Cixi, Ningbo, China. Yen seneng transportasi sing trep karo Highway, Airport lan G-Train kanggo ngunjungi. Pelabuhan Ningbo lan Shanghai kanggo ngekspor. Jinis perusahaan yaiku: Produk sing dipercaya, Produk-Nilai Kualitas, Layanan Ditambah Nilai, Solusi Inovasi.

Kita duwe udakara 20 taun pengalaman produk karet. Produk utama kalebu O-ring, Gasket, Rod Karet, selang karet lan macem-macem produk liyane sing digawe saka Karet. Kang digunakake ing Sanitary lan dadi panas, Agriculture, Appliance, Automotive, Medical lan Daily.