Rekrutmen

1:International Sales Manager 1

Tanggung jawab

Mbangun lan njaga database pelanggan utama;
Syarat pelanggan utama Ramalan;
Rembagan istilah lan rega; invoice lengkap; antarmuka karo staf eksekutif lan pemasaran lan operasi produk;
Rawuh pameran perdagangan;

Syarat

5-10 taun pengalaman;
Latar mburi adol Produk Karet;
Kompetensi Inggris;
Katrampilan nulis;
Pengalaman karo kontrak legal;
Ngerti babagan pengiriman lan tarif;
Visa Siap minangka tambah;

2: Engineer Desain Karet 1

Tanggung jawab

Desain lan proses pangembangan kanggo campuran karet anyar
Kualitas proses produksi tes
CIP ing proses produksi

Syarat

Sarjana / Diploma;
Kimia ngerti kepiye ing Karet lan Elastomeres;
Mech Eng kanthi fokus ing ilmu Bahan kalebu Elastomeres lan Karet;
Teknik Karet (Karet, Elastomeres, Polimer utawa Plastik);
Ing pangolahan karet (pangembangan, QMM, proses, manufaktur), pengalaman karet sing dipencet;
Pengalaman ing perusahaan Eropa utawa Jepang luwih seneng, pengalaman ing bisnis otomotif.