Katerangan Katerangan Kabel
  • Air ProKaterangan Katerangan Kabel

Katerangan Katerangan Kabel

Manajemen kabel minangka salah sawijining pangguna sing biasa nganggo kabel karet manajemen kabel, digunakake khusus kanggo njamin keamanan lan efisiensi kabel lan kabel.

Model:RBC-RG29

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Produk

Manajemen kabel minangka salah sawijining pangguna sing biasa nganggo kabel karet manajemen kabel, digunakake khusus kanggo njamin keamanan lan efisiensi kabel lan kabel.
Kabinet, lemari kandhang rak, tembok server, kurungan kabel lan sistem dhukungan lan barang padat liyane mbutuhake kabel kanggo ngliwati.
Ngethok bolongan ing permukaan sing relevan lan ngliwati kabel kasebut diadopsi dening akeh bisnis kanggo solusi kasebut.
Praktek iki mbebayani amarga sudhut kasar utawa landhep bisa nyebabake abrasi utawa rusak kabel kasebut. Iki bisa duwe ramadhan abot kanggo bisnis amarga bisa nyebabake kathok cendhak listrik, telat produksi, utawa grommet manajemen karet fires.Cable mbantu nyegah risiko kasebut lan mesthekake yen kabel lan kabel dilindhungi lan dikelola kanthi tanggung jawab.

2. Product Product

Jeneng produk

Grommet karet manajemen kabel

Model

RBC-RG29

Materi

NBR, NR, CR, EPDM, lsp

Aplikasi

Kabel, Kabel

Panel kekandelan

0,09 "(2,3mm)

Diameter nang

0,25 "(6.32mm)

Gambar

2D UTAWA 3D bisa ditampa

Kesabaran

RAM A2 (Standar tepat)

Materi

Katrangan

Kisaran suhu

NBR

Nduweni resistensi cairan pelarut, minyak, banyu lan hidraulik.
Set komprèsi sing apik, resistansi abrasi lan kekuwatan tegangan.

-40â "ƒ ~ 120â" ƒ

VITON

Rintangan suhu sing luwih apik tinimbang karet silikon, nduweni resistensi cuaca sing apik, resistensi ozon lan resistensi kimia.

-20â "ƒ ~ 260â" ƒ

Silicone

Nduwe ketahanan panas sing apik, resistensi kadhemen, resistensi ozon, penahanan tuwa. Kinerja penebat apik. Nanging kekuatan tensile ora kuwat lan ora tahan minyak.

-55â "ƒ ~ 250â" ƒ

EPDM

Nduwe resistensi cuaca sing apik. Rintangan ozon, resistensi banyu, sifat insulasi lan resistensi kimia.

-55â "ƒ ~ 250â" ƒ

HNBR

Kanthi resistensi karat sing apik. resistensi luh lan ciri deformasi kompres, resistensi ozon, resistensi srengenge, resistensi minyak, resistensi cuaca sing apik.

-40â „ƒ ~ 150â" ƒ

CR

Rintangan srengenge. resistensi cuaca apik banget.
Kristalisasi sing gampang lan hardening ing suhu sing kurang.

-40â „ƒ ~ 150â" ƒ

IIR

Ketegangan udhara utamane apik, tahan panas .Sorangan panas, sifat-sifat penebat ozon.

-50â „ƒ ~ 110â" ƒ

NR

Nduwe resistensi abrasion sing apik, kelenturan, kekuatan tegangan lan elongasi.

-20â "ƒ ~ 100â" ƒ

PU

Sifat-sifat mekanik karet polyurethane apik banget, resistensi nyandhang lan resistensi tekanan dhuwur luwih apik tinimbang karet liyane.

-45â "ƒ ~ 90â" ƒ

FFKM

Daya tahan karat kimia. Rintangan panas maksimal bisa dadi rega 320â "is umume bahan karet meh satus kali, larang banget.

-25â "ƒ ~ 320â" ƒ

SBR

Nduwe apik nyandhang, tahan panas, resistensi tuwa.

-30â "ƒ ~ 100â" ƒ

Panas Tags: Katerangan Katerangan Katerangan Katerangan, China, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Produsen, Tuku, Selaras, Sebutharga, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.