Grommet Kawat Karet Listrik
  • Air ProGrommet Kawat Karet Listrik
  • Air ProGrommet Kawat Karet Listrik

Grommet Kawat Karet Listrik

Biasane, grommet karet listrik kabel dipasang ing sisih loro supaya bisa terus ing panggonan. Kommer ngiyatake bolongan lan bisa nyedhiyani kabel proteksi kanggo barang-barang sing nembus bolongan iki.

Model:RBC-RG22

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Produk

Biasane, grommet karet listrik kabel dipasang ing sisih loro supaya bisa terus ing panggonan. Kommer ngiyatake bolongan lan bisa nyedhiyani kabel proteksi kanggo barang-barang sing nembus bolongan iki.
Manajemen kabel minangka salah sawijining panggunaan grommet karet listrik sing paling umum, digunakake khusus kanggo njamin keamanan lan efisiensi kabel lan kabel.
Kabinet, lemari kandhang rak, tembok server, kurungan kabel lan sistem dhukungan lan barang padat liyane mbutuhake kabel kanggo ngliwati.
Ngethok bolongan ing permukaan sing relevan lan ngliwati kabel kasebut diadopsi dening akeh bisnis kanggo solusi kasebut.
Praktek iki mbebayani amarga sudhut kasar utawa landhep bisa nyebabake abrasi utawa rusak kabel kasebut. Iki bisa duwe ramadhan abot kanggo bisnis amarga bisa nyebabake kathok cendhak listrik, telat produksi, utawa kebakaran. Kommet mbantu kanggo nyegah risiko kasebut lan mesthekake yen kabel lan kabel dilindhungi lan ngatur kanthi tanggung jawab.

2. Product Product

P / N

grommet karet kabel listrik

Model

RBC-RG22

Materi

FKM

Teknologi

Kompresi cetakan

Aplikasi

Otomotif, ATV, Alat mekanik, Konstruksi, Perangkat Lunak, Penerbangan, lan liya-liyane.

Sertifikat

TS 16949, FDA, LFGB

Kemampuan

Pengecatan kompresi karet

Ukuran

12X4X3CM (Customize olèh)

Gambar

2D UTAWA 3D bisa ditampa

Kesabaran

RAM A2 (Standar tepat)

Pangolahan Kapindho

Ngobrol

Panas Tags: Grommet Kawat Listrik Elektrik, China, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Produsen, Tuku, Selaras, Sebut Harga, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.