Gerbang Karet Bolongan
  • Air ProGerbang Karet Bolongan
  • Air ProGerbang Karet Bolongan

Gerbang Karet Bolongan

grommet karet bolongan biasane digunakake kanggo nutupi bolongan sing atos lan landhep bolongan ing logam kanggo pabrik utawa produksi utawa industri liyane sing gegandhengan.

Model:RBC-RG24

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Produk

grommet karet bolongan biasane digunakake kanggo nutupi bolongan sing atos lan landhep bolongan ing logam kanggo pabrik utawa produksi utawa industri liyane sing gegandhengan.
Iki ditindakake kanggo nglindhungi materi liyane amarga diliwati bolongan iki. Kanggo jinis aplikasi utawa proses tartamtu iki, biasane grommet karet getah bolongan biasane digunakake

2. Product Product

Jeneng Produk

grommets karet bolongan

Model

RBC-RG24

Materi

EPDM

Atose

65 Shore A

Kekuwatan tegangan

20Mpa

Ukuran

4X2 CM (Sertifikasi disambut)

Ukuran

8X1CM (Customize olèh)

Aplikasi

Otomotif

Kesabaran

RAM A2 (Standar tepat)

Kinerja

Resion Ozon, Set Kompresi, Resistasi Minyak

3. Bahan paling apik

Kita duwe proses sing gampang supaya klien bisa memenuhi syarat-syarat pasar anyar kanthi gampang. Yen ngirim produk karo materi kita menyang omah uji coba ing endi wae ing saindenging jagad kanggo sertifikasi, sampeyan bisa yakin manawa produk sampeyan wis lulus tes kasebut, iki bakal ngilangi kemungkinan produk sampeyan gagal gagal tes kasebut, saéngga produk sampeyan bakal langsung menyang pasar, ngirit wektu lan biaya sing tanpa telas.

4. Prompt layanan

Kita bakal menehi reaksi sajrone 12 jam sawise pitakon, kutipan sajrone 24 jam adhedhasar kabutuhan sampeyan.

5. Kontrol Kualitas sing Luwih

Sampel produksi sadurunge bakal dikonfirmasi ing wiwitan. Barang produksi massal bakal padha karo conto sing dikonfirmasi.

Panas Tags: Blommet Karet Bolan, China, Pembekal, Pabrik, Digawe ing China, Produsen, Tuku, Selaras, Sebutharga, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.