Warta Industri

Ringkesan bahan mentah sing gampang ngrusak cetakan ing formulasi produk karet

2019-12-31 Source:https://k.sina.com.cn/article_3030423777_b4a098e100100n8jw.html?from=home
Panganggone cetakan kontaminasi ing produksi produk karet, nalika entheng mengaruhi munculna produk karet lan langsung nyebabake produk karet rampung ora ana gunane; mulane, ngindhari polusi cetakan penting kanggo ningkatake kualitas produk karet lan nambah hasil. Ing produksi nyata, ana akeh sebab kenapa cetakan karet dibebayani sajrone nggunakake lan panyimpenan. Salah sawijining bahan mentah sing gampang kontaminasi ing produk karet yaiku salah sawijining. Dadi, bahan baku apa sing gampang kena obat?

1. macem-macem karet sing gampang najis jamur

Ana macem-macem jinis karet. Karet diene ngemot nomer dobel sing akeh banget, sing gampang krupuk amarga tumindak ozon. Gampang udan permukaan logam. Antarane, karet alami diene paling cenderung kanggo ngrusak cetakan. Karet butil lan karet nitril paling umum. Karet HYL28Y11Y1J-SXC sithik polusi lan karet butil paling sithik polusi.

Sampeyan kudu dicathet yen bahan panggantos karet mentah anyar, amarga karangan komplek luwih komplek, kontaminasi cetakan karet ora bisa digambar kanthi umum. Yen karet daur ulang digunakake ing proses produksi minyak karet sing kontaminasi lan aditif liyane, mula karet daur ulang sing diproduksi kanthi gampang bakal ngrusak jamur; saka perspektif iki, produsen produk karet luwih becik milih karet daur ulang lingkungan, saiki negara kasebut uga terus-terusan ngiyatake pengawasan perlindungan lingkungan, aku percaya manawa ing wektu ngarep bakal bisa ngrebut pasar karet daur ulang bakal dadi ramah lingkungan, karet daur ulang tanpa bau. .

2.Robber pangisi sing gampang ngrusak jamur

Pengisi karet yaiku jumlah bahan agen saliyane paling gedhe tinimbang karet ing produksi produk karet. Yen pangisi sing digunakake akeh banget polutan, cetakan karet iku alami banget. Antarane, lempung, silikat kalsium lan pangisi liyane duwe panyebaran kanthi karet lan polusi sing sithik; polusi kalsium sing paling umum digunakake ing produk karet kudu diadili adhedhasar ukuran partikel. Sing luwih akeh sifat-sifat sing bisa dikuatake saka karbon ing pengisi sing luwih kuat, kurang polusi.

3. Plastik plastik sing gampang ngrusak cetakan karet

Plastik plasticizer bisa nambah plastik lan karet plastis kanthi nyuda daya intermolecular lan suhu transisi kaca saka produk karet sajrone produksi produk karet. Dheweke minangka aditif fungsi paling umum ing produksi produk karet. Antarane, luwih apik kompatibilitas lan luwih gampang molahake plasticizer, luwih gampang yaiku kontaminasi karet karet, lan plasticizer kanthi stabilitas termal sing apik bakal kurang polusi kanggo jamur; amarga kenaikan jumlah lemes, resistensi polusi karet bakal suda. Yen perlu, pangolahan bantu kayata asam fosfat-tributil fosfatik bisa digunakake kanggo nyegah kontaminasi jamur.

4. Agen majemuk sing gampang ngremehake jamur ing sistem vulkanisasi

Ing produksi produk karet, belerang minangka agen vulkanisasi sing paling umum, lan uga elemen polusi utama; belerang, seng oksida, lan asam stearic paling cenderung ngrusak jamur. TMTD akselator lan akselator D sing paling akeh polusi ing produk akselerator. TMTD akselerator bisa digunakake ing kombinasi karo DM akselerator kanggo nyuda polusi akselerator. Yen magnesium oksida digunakake ing sistem vulkanisasi, mengko ditambahake, luwih akeh kontaminasi. Iki mbutuhake perhatian khusus.

Pramila, bahan karet lan agen penyusun kudu dipilih sajrone produksi produk karet supaya ora polusi serius bahan mentah kanggo cetakan karet. Nalika nggunakake karet daur ulang kanggo ngasilake produk karet kanggo nyuda biaya produksi, coba gunakake produk karet daur ulang tanpa polusi.