Warta Industri

Sarung tangan anti scalding khusus kanggo pot watu gel silika sing kandel

2019-12-31
Produk impor iki digawe saka bahan gel silika bermutu. Kanggo nyegah insulasi scalding lan panas, lengen tangan driji tahan suhu suhu 230 derajat, lan kaserol ora wedi banget. Bahan silikon, kekarepan sing kuwat, ora gampang diowahi, awet, desain cilik driji cilik, efek anti-skid sing apik, ora gampang dielek kanthi stabil. Desain tambah, kelenturan sing alus lan moderat, bisa dibasuh langsung karo banyu, prasaja lan trep, iku minangka penolong apik kanggo pawon sampeyan

Pandhuan dhahar umum minangka platform layanan enggo bareng panganan khusus kanggo wanita enom. Nyedhiyakake platform layanan panganan kanggo mayoritas wanita enom kanggo nuduhake panganan, panganan, panganan, panganan lan layanan masarakat. Muga-muga bisa nggawe wisata pengalaman panganan luwih menarik kanthi layanan dhuwur pandhuan panganan Amerika. Lelungan kesenengan.