Kothak Karet Oblong
  • Air ProKothak Karet Oblong
  • Air ProKothak Karet Oblong

Kothak Karet Oblong

grommet karet oblong yaiku nglindhungi kabel lan barang sing dilebokake kanthi ngisi bolongan ing panel kanggo bantalan bantal, pengedap, insulasi.

Model:RBC-RG19

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Produk

grommet karet oblong yaiku nglindhungi kabel lan barang sing dilebokake kanthi ngisi bolongan ing panel kanggo bantalan bantal, pengedap, insulasi.
Grommet karet oblong minangka standar karet ing 60-Duro SBR utawa 50-Duro Buna. Uga kasedhiya kanggo Spesialisasi Militér lan ing materi liyane.
grommet karet oblong ngetrapake toleransi tliti RMA A2 lan bisa digawe kanggo maneka industri lan panggunaan. Bisa dadi ikatan karo bagean logam utawa potongan liyane kanggo pengukuhan utawa tujuan fungsional utawa kosmetik liyane.
kita duwe kemampuan kanggo nawakake grommet karet lan bushings meh kabeh wujud, ukuran lan spesifikasi materi.

2. Product Product

P / N

grommet karet oblong

Model

RBC-RG19

Atose

20-90 Shore A

Werna

Ireng, Putih utawa Adat

Ukuran

10X4 CM (Kasedhiya kasedhiya)

Sertifikat

TS 16949, FDA, LFGB

Kemampuan

Pengecatan kompresi karet

Materi

NR, NBR, EPDM, Silicone, FKM ect, utawa senyawa khusus

3. Kontrol Kualitas

1) Priksa titik QC ing produksi
2) Teknisi mriksa teknik produksi
3) Engineer mriksa sawise produksi massa rampung sadurunge kemasan.

4. Keuntungan Kita:

1) Berkualitas Tinggi, kita mesthi fokus ing ide pisanan sing bermutu.
2) Pakaryan trampil kaya sing trampil.
3) Koordinasi program R&D khusus.
4) Layanan sing apik sawise dodolan, kita bakal menehi saran umpan balik kualitas.

Panas Tags: Kommet Karet Oblong, China, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Produsen, Tuku, Selaras, Sebutharga, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.