Kancing-kancangan Pintu Karet
  • Air ProKancing-kancangan Pintu Karet
  • Air ProKancing-kancangan Pintu Karet
  • Air ProKancing-kancangan Pintu Karet

Kancing-kancangan Pintu Karet

grommet lawang karet umume dipasang ing bolongan ing bahan tartamtu kanggo protecing, ningkatake gesekan utawa segel kabel ngliwati adhedhasar kemungkinan mekanik utawa kimia

Model:RBC-RG20

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Produk

grommet lawang karet umume dipasang ing bolongan ing bahan tartamtu kanggo protecing, ningkatake gesekan utawa kabel segel sing ngliwati adhedhasar kemungkinan mekanik utawa kemoterapi. Digunakake kanthi rutin ing otomotif, mesin, peralatan industri kanggo nambah tampilan sing resik lan ngilangake landhep.
Grommet lawang karet umume ing dering, dipasang utawa liwat bolongan utawa pukulan ing materi sing biasane digunakake kanggo nyegah nyandhang, nyuwek utawa abrasi. Kanthi cara iki, bisa njaga materi ing endi grommet dienggoni, utawa uga kanggo nglindhungi bahan liya, kayata kabel, kabel, utawa tabung liwat bolongan.

2. Product Product

P / N

grommet lawang karet

Model

RBC-RG20

Layanan

OEM UTAWA ODM

Materi

Silikon utawa karet (NR, NBR, SBR, BR, IR, CR, EPDM, IIR, SIR, PUetc)

Atose

Silikon udakara 20 ~ 80 Shore A; karet kira-kira 30 ~ 90 Shore A

Sertifikat

TS 16949, FDA, LFGB

Kemampuan

Pengecatan kompresi karet

Ukuran

15X10X4CM (Customize olèh)

Gambar

2D UTAWA 3D bisa ditampa

Kesabaran

RAM A2 (Standar tepat)

Pangolahan Kapindho

Ngobrol

3. Kaluwihan

Resistansi Nganggo UV Sing Gampang, Bantahan Penuaan Kimia sing Apik, Penebat Elektrik Sing Apik, Kelenturan Dhuwur, Kekuwatan Mekanik, Kekerasan Bisa 20 (Banget) Kanggo 90, Banget, Ora, Rusak, Ora Ana Kelip-Kelip, Penampilan Apik, Standard RoHS , lsp.

Panas Tags: Grommet Pintu Karet, China, Pembekal, Pabrik, Digawe ing China, Produsen, Tuku, Selaras, Sebutharga, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.