Gromèt dipasang
  • Air ProGromèt dipasang
  • Air ProGromèt dipasang

Gromèt dipasang

grommet sing dipasang ing karet umume ing cincin, dipasang utawa liwat bolongan utawa pukulan ing materi sing biasane digunakake kanggo nyegah nyandhang, nyuwek utawa abrasi. Kanthi cara iki, bisa njaga materi ing endi grommet sing dipasang ing karet ditetepake, utawa uga kanggo nglindhungi bahan liya, kayata kabel, kabel, utawa tabung liwat bolongan kasebut.

Model:RBC-RG36

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Produk

grommet sing dipasang ing karet umume ing cincin, dipasang utawa liwat bolongan utawa pukulan ing materi sing biasane digunakake kanggo nyegah nyandhang, nyuwek utawa abrasi. Kanthi cara iki, bisa njaga materi ing endi grommet sing dipasang ing karet ditetepake, utawa uga kanggo nglindhungi bahan liya, kayata kabel, kabel, utawa tabung liwat bolongan kasebut.
Kajaba iku, uga digunakake minangka dandan utawa dandanan kosmetik ing produk kanthi pukulan sing ngemot sudhut sing cetha utawa ora rata.
Kajaba iku, ngiyatake wilayah utawa sudut sing cocog karo bahan.

2. Product Product

Jeneng produk

grommets sing dipasang ing karet

Model

RBC-RG36

Materi

Karet alami, EPDM, silikon, SBR, Nitrile

Werna

ireng, abang, putih, abang, ijo, kuning & disesuaikan

Atose

40-90 Shore A

Werna

Werna miturut sarat

Ukuran lan Desain

Miturut gambar 2D utawa 3D

Logo lan Percetakan

Miturut panjaluk sing dibutuhake

Kalor Panas

-40â „ƒ nganti 240â" ƒ

Sertifikasi

LFGB, FDA, IATA16949

3. Kalebihan kita

1. Tim Egnineer kanthi pengalaman 15 taun ing pengalaman khusus ruber, Manufaktur lan ekspor luwih saka 10 taun.TS16949 disetujoni.
2. Layanan siji-mandeg saka bagean cetakan karet. Produk diwenehake luwih saka 50 negara, kayata, AS, RUSSIA, ENGLAND, FRANCE, SPAIN, ETC.
3. Desain cetakan omah lan kemampuan bangunan, kita duwe bengkel cetakan dhewe lan menehi desain gratis.
4. Produk kita ing high quality, We nggunakake bahan paling dhuwur, Material Raw karo LFGB, FDA, sertifikat.
5. Tim QC Profesional lan R&D kanggo njamin kualitas tinggi.
6. Tim sales profesional. Katrampilan lan katrampilan komunikasi ing Inggris sing apik.
7. Pangiriman kanthi cepet. Kanggo prototipe: 3-7 dina, pesenan Produksi bisa diatur khusus kanggo njaluk tuntutan cepet pelanggan.

Panas Tags: Katerangan Ningkatake Karet, China, Pembekal, Pabrik, Digawe ing China, Produsen, Tuku, Selaras, Sebutharga, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.