Tapak Kancing Karet
  • Air ProTapak Kancing Karet
  • Air ProTapak Kancing Karet

Tapak Kancing Karet

grommet karet mandheg mbantu nglindhungi kabel lan kabel saka ujung logam sing cetha uga ngilangi risiko kawat kabel, tali utawa selang ing aplikasi amarga bolongan bor utawa potongan.

Model:RBC-RG35

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Produk

grommet karet mandheg mbantu nglindhungi kabel lan kabel saka ujung logam sing cetha uga ngilangi risiko kawat kabel, tali utawa selang ing aplikasi amarga bolongan bor utawa potongan. Saben grommet karet fleksibel lan ngidini instalasi sing gampang kanthi gampang ngrebut grommet karet langsung menyang bolongan pengeboran. grommet karet mandheg njamin proyek wiring lan aplikasi sampeyan tetep lan dilindhungi

2. Product Product

Jeneng produk

grobet karet mandheg

Model

RBC-RG35

Materi

NR, NBR, EPDM, CR, Silicone, lsp

Werna

ireng, abang, putih, abang, ijo, kuning & disesuaikan

Kesabaran

RAM A2 (Standar tepat)

Aplikasi

Otomotif, Peralatan Mekanikal, Konstruksi, Perangkat Lunak, Aviation, fasilitas kantor, lsp.

Ukuran

4X0.6CM

Sertifikasi

TS16949

Paket

Ing jero tas PP / njaba ing kothak karton.

Makarya Suhu

-60 ~ 250 gumantung ing materi

Atose

30-80 Shore A

3. Aplikasi Produksi:

grommet karet mandheg utamane digunakake ing mobil, mesin teknik, industri kimia, peralatan elektronik lan listrik, aerospace lan lapangan liyane.

4. Layanan Kita

"Ukuran OEM cocog karo panjaluk pelanggan
â € ¢ Macem-macem kekerasan kanggo pilihan sampeyan.
â € ¢ Ana macem-macem warna
â € ¢ logo Custom ditampa (ukiran & embossed)
â € ¢ Taruhan kuantitas sing gedhe bisa dirampungake
â € ¢ Sistem kontrol kualitas sing ketat

Panas Tags: Grommet karet sing ditangkep, China, Pembekal, Pabrik, Digawe ing China, Produsen, Tuku, Selaras, Sebutharga, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.