Gerbang Gunung Gerbang
  • Air ProGerbang Gunung Gerbang

Gerbang Gunung Gerbang

grommet gunung getaran umume dipasang ing bolongan ing bahan tartamtu kanggo protecing, nambah gesekan utawa segel kabel ngliwati adhedhasar kemungkinan mekanik utawa kemoterapi

Model:RBC-RG31

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Produk

grommet gunung getaran asring dipasang ing bolongan ing bahan tartamtu kanggo protecing, ningkatake gesekan utawa kabel panyegel ngliwati adhedhasar kemungkinan mekanik utawa kematian kimia. Digunakake kanthi rutin ing otomotif, mesin, peralatan industri kanggo nambah tampilan sing resik lan ngilangake landhep
grommet gunung getaran minangka bagean penting ing aplikasi otomotif. Dheweke bisa nglindhungi garis, kabel lan kabel saka chafing utawa angonan ing permukaan sing atos lan sacara efektif nyuda getaran.

2. Product Product

Jeneng produk

grommet gunung getar

Model

RBC-RG31

Materi

NBR, NR, CR, EPDM, lsp

Aplikasi

Perlindhungan kabel

Kesabaran

RAM A2 (Standar tepat)

Karakteristik

Tahan Ozon, tahan suhu / Dhuwur /
Udhara penahan udara panas / tahan minyak / konduksi listrik /
Stabilitas statis lan Dinamis / Karet Penetes-bukti /
Kekuwatan tegangan dhuwur /
Suhu Brittleness Suhu / Ujian Semburan Uyah /
Angkatan Tarik utawa Pasukan Pencet

Ukuran

5X1.5CM

Sertifikasi

TS16949

Paket

Ing jero tas PP / njaba ing kothak karton.

3. layanan kita

1: Produk produk sing mumpuni yaiku budaya kita, nggawe nilai kanggo pelanggan dadi tujuan kita.
2: Tim insinyur profesional sing luwih saka 15 taun pengalaman bisa nyedhiyani macem-macem rumus materi miturut syarat klien.
3: Desain lan pangembangan profesional kanggo bagean karet & plastik.
4: Peralatan majeng kanthi efisiensi produksi dhuwur njamin pangiriman kanthi cepet.
5: Rega pabrik kurang lan rega MOQ cilik.
6: Pabrik TS16949 pabrik berkualitas tinggi.
7: Layanan tuku siji kanggo bagean karet.

Panas Tags: Gerbang Gunung Gerbang, China, Pembekal, Pabrik, Digawe ing China, Produsen, Tuku, Selaras, Sebutharga, Kualitas Tinggi

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.